woensdag 30 november 2016

Intricate Ink Sketches gastreview door Helmie Faessen
Na aanleiding van een verzoek van Lisa van Schie om een review te schrijven over de downloadversie van Intricate Ink Sketches.

Ook deze kleurplaten zijn zeer gedetailleerd getekend door Tim Jeffs. Ook hier zijn de schaduwen fantastisch aangegeven om realistisch te kunnen kleuren.
De achtergrond is in tegenstelling tot het boek wit gelaten. Zo vreet het geen inkt van je printer en kun je altijd ,als je het leuk vind ,zelf de achtergrond bewerken en je creativiteit erop loslaten!

De kwaliteit van het papier heb je zelf in de hand. Je kunt het altijd aanpassen aan de materialen die je wil gebruiken.Bij het boek hoor ik best regelmatig hulp kreten van waar en hoe moet ik kleuren zonder het schitterende boek niet te verpesten, bij de download versie heb je het voordeel dat je de platen gewoon weer kunt uitprinten. Misschien is dit wel een idee voor diegene die nog onzeker zijn over hun kleurkunsten en het moeilijk vinden om rechtstreeks in het boek te kleuren. Of als je de platen gewoon meerdere keren wilt kunnen kleuren.

Waar je ook voor kiest, het zijn beiden schitterend gedetailleerde boeken waar ik enorm van geniet omdat ik van dieren en realistisch kleuren houdt!

Intricate Ink Sketches
Download coloring book by Tim Jeffs
Verkrijgbaar bij Etsy voor de prijs van 9.39 heb je 25 dieren kleurplaten met blanco achtergrond.

Voordeel van een download versie is ook nog dat je het direct kunt gebruiken op het moment dat je het aanschaft. En een leuke bijkomstigheid is ook als je de app "Pigment" ge├»nstalleerd hebt op je Ipad dat je de platen ook digitaal kunt kleuren als je ze naar jpegs omzet. Geen opmerkingen:

Een reactie posten