donderdag 20 oktober 2016

De enige echte Mandala kleuragenda 2017
Toen ik de agenda thuis kreeg was het eerste wat me opviel de dikte van deze agenda...De agenda ziet er echt prachtig uit. Mooi overzichtelijk en een zeer fijne kwaliteit van papier wat niet onbelangrijk is voor het prettig kleuren.
Als ik door de agenda blader valt me op dat de indeling zeer prettig is een week verdeeld over twee pagina's... en naast elke te kleuren mandala staat een spreuk....Het papier is vrij dik wat prettig is voor als je met stiften wilt kleuren. Dus heb mijn stiften gepakt en ben met de eerste plaat aan de slag gegaan.. de omslag. De stiften strepen niet maar je moet wel oppassen dat je niet te vaak over elkaar heen gaat want dan zie je het aan de achterkant van je kleurplaat toch wel iets...Maar over het algemeen heb ik gemerkt dat het goed gaat met stiften.
Hier nog een mandala die ik met stiften heb gedaan, dit ging al vele malen beter.
Hierna ben ik toch echt met potloden aan de slag gegaan .. dat is nu eenmaal mijn favoriet... en de potloden glijden gewoon over het papier.. een heerlijk boek om te kleuren.. de mandala's zijn niet moeilijk dus je kleurt ze binnen niet al te lange tijd.
Het kleuren ging zo heerlijk dat ik wel moest oppassen dat ik niet alvast alle mandala's gekleurd had voor het begin van mijn agenda :) De agenda begint in week 52 en loopt door tot week 52... nog even geduld dus voor ik hem ook daadwerkelijk kan gaan gebruiken.
Het blenden ging ook gewoon heerlijk in deze agenda, ik heb met geurloze terpentine geblend en dit gaf geen problemen met het papier .. 


Natuurlijk is deze super gave agenda oa. te koop bij Allesvoorkleuren voor het bedrag van 14,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten